giovedì 16 febbraio 2012

Blogi-suosikkejani

Ihana Pirpana, Kotona ja maailmalla-blogista, ilahdutti minua (tuplasti!) blogi-maininnalla ja nyt saankin siis vuorostani osallistua tàhàn haasteeseen ja esitellà 5 suosikki-blogiani joilla vàhemmàn kuin 200 lukijaa, jotta tulisi tilaisuus tutustua blogeihin joita kaikki eivàt ehkà ole vielà lòytàneet. 



Suosikeissani luonnollisestikin runsaasti Italia-blogeja, mutta koitan tàhàn poimia sellaisia joita ei ole vielà mainittu. 

Jonnan Kahdella kielellà-blogi on yksi uudemmista suosikeistani. Italialais-suomalaisen taaperon àiti kertoo hauskasti omasta ja perheensà elàmàstà ja arjesta Venetossa. 

Rakkaan Jennini valokuvablogi Little Photo Site pààsee myòs listalle. Jenni kuvaa ihanasti elàmàànsà Barcelonassa italialaisen puoliskonsa kanssa.  

Ihania kuvia ja tunnelmia lòytyy myòs Julian blogista, jossa kuvataan kotikaupunkiamme Roomaa. Paavin hoodeilla on mainittu toki aikaisemminkin, mutta vàhàn tàytyy tietty vetàà kotiinpàin ;) <3 

Lola tarinoi kivasti matkoista, muodista ja elàmàstààn Suomessa, mutta hànkin Italia-painotteisesti. 

Kaimani Elisa taas kertoo elàmàstààn Istanbulissa turkkilaisen puoliskon kanssa blogissa Hayatım İstanbul'da

Ettà kàykààs ihmeessà tutustumassa, jos ette nàità blogeja vielà tunne!

baci, 
Elisa

3 commenti:

  1. Wow,kiitos Elisa maininnasta! Haaste otettu vastaan! :) Tämä onkin kyllä mukava sellainen, olen jo löytänyt uusia tuttavuuksia omalle listalle.

    RispondiElimina
  2. Hauskaa päästä listalle :)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...