sabato 31 marzo 2012

Buon weekend!

Vain Hesari puuttuu :)

Tààllà on vietetty ihanaa lauantai-aamua!
Mami ja A toivat nimittain maaliskuun alussa ruisleipien lisaksi (viela runsaasti pakkasessa!) valtavat mààràt mun Suomi-astioita ja T:n tuliaisina kassikaupalla uusia Menaisia :)
Kiitos kiitos kiitos <3 Suomi-tuliaisista onkin nyt nautittu pitkin maaliskuuta. 


Tòissà ei mitààn uutta, ja siksikààn en jaksa mitààn asiasta jauhaa. Sitten kun jotain uutisia siltà suunnalta niin varmasti kerron kaikille.


Mitàs muuta? Kotona on ollut oikein ihanaa ja ollaan nautittu kevààstà. 
Mun suosikkivuodenaikani on ehdottomasti Italian kevàt.. Suomen kesàn lisàksi siis ;)
Joka pàivà nàkee kuinka valtavaa vauhtia tuoreet lehdet ja kukat kasvaa esille.. ja tàmàn kevààn todellakin tuntee myòs ilmassa. 


Nyt pyykit ulos kuivumaan ja soosit tulille. Ihanaa viikonloppua kaikille!


baci,
Elisa



venerdì 16 marzo 2012

Extreme Makeover - Terassi Edition

"Olohuoneen jatke"-terassi
Haluaisin kovasti saada tästä semmoisen ruokailu- ja hengailutilan ulkoosion, jossa olisi vaikka kiva syödä aamupalaa tai viettää iltaa. Tàn kevààn missio saada toi kuntoon. Maalia. Pòytà ja pari tuolia ainakin.
Ideoita?  

It's Friday Friday Fridayyyy...

Perjantai perjantai perjantai. Viimeinkin viikonloppu. 
Tàmà on ollut nimittàin hyyyyyyyyyyvin pitkà viikko. 

Viime viikolla mulla oli ihanat vieraat Roomassa, saatiin viimein asennettua se uusi keittiònpòytàsaareke ja perjantaina vietettiin mahtavassa seurassa F:n syntymàpàivià.  Sunnuntaina nukuttiin pitkààn, katsottiin leffoja ja tehtiin mielettòmàn hyvàà lasagnea. 

Rentouttavan viikonlopun jàlkeen paluu arkeen oli todella nihkeà. Maanantai oli todella maanantai alusta alkaen.  Kun olimme palaamassa tòistà kotiin iltapàivàllà sai maanantai vielà erityisen ikàvàn kàànteen. Olimme juuri pààsseet perus-ruuhkaiselle Cassialle kun takaa tuleva auto ajoi kovaa vauhtia perààmme, ja samalla tyònsi meidàn automme edessà seisovaa autoa kohti.  Onni onnettomuudessa, ettà oman automme sijaan olimme liikkeellà raskaampaa tekoa olevalla F:n isàn jeepillà, jonka taakse kiinnitetty rengas esti sen ettei peràànajaja tullut làpi. Molemmat autot kuitenkin lunastuskuntoon. Meillà pientà pàànsàrkyà ja niskat jumissa, ei onneksi muuta. 
Enempi sàikàytti, jàlkikàteenkin. Kieltàmàttà kàvi mielessà, ettà aika paljon pahemminkin olisi voinut kàydà. 

Tòissà nyt on ollut.. perusnihkeetà. Sopimuksen hyvàksyttàmisestà tai siità koska saan viimein palkkaa, ei yllàttàenkààn ole minkàànlaisia uutisia. 
Kyllà ottaa pààhàn, ettà kuun puolivàli ja ns. palkkapàivà ohittui KOLMANNEN KERRAN nyt tòissà ollessani ja vielàkààn sità palkkaa ei vaan oo. Lal lal laa. 
Mulla olisi jo aika pitkà lista asioita, làhtien silmàlaseista ja kosteusvoiteista, mitkà todella tarvisin ja haluaisin ostaa mutta ei vaan ole rahaa. Ettà PERKELE kun joutuu "tyòssàkàyvànàkin" rankumaan mieheltà kahvirahaa. Hermo naksuu just. Kaikki mahdolliset omat ja yhteiset rahat on menny muuttoon. 

Tànà(kin) viikonloppuna on tarkoitus vaan rentoutua kotosalla. Olen joutunut tietoisesti vàlttelemààn ulkonakàymistà ja kaikkea mihin tarvitsee yhtààn rahaa. 
Tuntuu, ettà oon tàssà (itselleni ja muille) hokenut viimeiset pari kuukautta, ettà "sittenkun se palkka tulee..."    

Ehkà sitten ensi viikolla.. 

Leftover-lasagna.. mut missà? No sillà uudella ruokapòydàllà!

Rrrrrakastan oldstyle metallisia keksilaatikoita. Tulisko tosta mun maustelaatikko? 

Muut paitsi lime on tàstà meidàn hoodeilta.

domenica 4 marzo 2012

Hyvänmielen haastepostaus

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa  (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).


Sain Ciacyltä kivan haasteen, johon oli vaihteeksi tosi hauskakin vastata. En laita sen kummemmin eteenpäin tätä mutta kannustan tietysti muitakin listailemaan asioita jotka tuottavat hyvää mieltä. 




1. Täällä on alkanut kevät! Aurinko paistaa aamulla ihanasti ja ilmassa on kevättä. Huomiseksi vaikka on luvattu sadettakin, ei haittaa. KEVÄT!

2. Äiti tulee Roomaan huomenna! Hiihtolomalaiset Suomesta, Mami ja A. tulevat huomenna käymään Roomassa. Edessä on siis ilostusta arkiviikkoon ihanien vieraiden muodossa. 

3. Uusi koti! Tämä on yksi isoimpia hyvänmielen aiheuttajia tällä hetkellä. Hymyilyttää jatkuvasti. 

4. Lazio voitti tänään derbyn! Toista kertaa tämän kauden aikana! 

5. Meille tullaan tiistaina asentamaan keittiöön pöytäsaareke! Eläköön ruokapöytä! Viimeinkin loppu sohvalla/työpöydällä/sängyllä syömiselle. 

6. Aamupalaksi ruisleipää! Niin tänään ja eilen ja huomennakin! Ihania Suomi-tuliaisia ihanalta Julialta. Kiitos !

7. Ihanat ystävät! Kiitos kaikille ihanaisille niin Italiassa kuin Suomessakin, erityismaininta virtuaaliystäville, blogitutuille ja muille ulkosuomalaisnaisille. 

8. Uudet ruokakaupat! Meidän uusi lähikauppa on valtava SMA josta löytyy kaikki tarvittava. Vielä ilahduttavammat lähiliikkeet ovat kuitenkin naapurista löytyvät fruttivendolo (hedelmä- ja vihannespuoti)  ja macelleria aziendale (lihakauppa) joissa kaikki tarjonta on omaa tuotantoa. Loistava palvelu, kohtuu hinnat, hyvä laatu ja lähiruoka.. aika tyytyväinen täytyy olla. 

9. Mielenkiintoiset ja opettavaiset työprojektit! Kun haluaa positiivisesti ajatella niin onhan se hienoa, että töistä löytyy haastatetta. Paljon oppii kun heitetään kylmiltään veteen. Saiskos tähän jonkun positiivisen ajatuksen vielä? 

10. Vakibaari! Niin, että kun aamukahvit käyn töihin mennessä hakemassa aina samasta kulmabaarista niin kyllä se on kivaa ja parempaa huomenta kun moikataan nimellä ja tiedetään mikä on tilaus (cappuccino mukaan, kiitos) !




+1. Filippo!  Kiitos rakkaalleni siitä, että meillä päivästä ja vuodesta toiseen on aika mielettömän ihanaa! 

sabato 3 marzo 2012

Home Sweet Home



Nyt on tasan viikko nukuttu jo uudessa kotona. Viime viikonloppuna saatiin muutettua suurinosa kamoista ja nyt viikolla on tehty vielä pari muuttokeikkaa. Ei sitä tavaraa nyt NIIN paljon ollut, mutta pikkuautolla kun muutettiin niin joku kertahan siihen meni. 


Kun kuutiöhyllytkin oli saatu porattua seinään, ruvettiin ihmettelemään kuinka ihanaa onkin olla kun mahtuu kääntymään ja hengittämään ja tavarat saa paikoilleen. Viikko tässä onkin vierähtänyt fiilistellessä. 

“A house is made of walls and beams; a home is built with love and dreams.”

Kotiuduttu ollaan. 
Ensimmäisenä kotiutunut kaktus keittiössä

IKEA-lamput makkarissa

Keskeneräinen keittiö. Tiistaina tulee joku jatkamaan tohon uunin perään vinosti ruokapöytä saarekkeen. Kuvasta puuttuu tonne taakse viritetty pesukone ja hyllyt. 
Olohuonetta. Vasemmalle avautuu pieni terassi, jonka laittaminen tulee olemaan tän kevään projekti. 
Makkari. Huomatkaa Filipon valitsemat His & Hers lamput... 
Kylppäri

venerdì 2 marzo 2012

Spring has returned

Mulla olisi muuttopostausta ja hyvänmielen haastepostausta tässä työn alla, mutta nyt on niin kaunis ja lämmin ilta, että siirrynpä työviikon jälkeen nauttimaan siitä. 


Piti vaan päästä fiilistelemään sitä, että kevät on nyt kyllä täällä. 



Ihanaa viikonloppua kaikille!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...