giovedì 23 dicembre 2010

Joulunodotusta Roomassa

Pääsin loppuen lopuksi matkaan toissaperjantaina, vaikka huonolta näytti. Suorien lentojen sijaan välilaskulla Prahan kautta, mutta ainakin samana iltana kotiin.

Ollaan lähinnä nyhjätty kotona (I-HA-NAA) ja katsottu laatusarjoja. Tein arkena koulutyöt loppuun kun Filippo oli töissä. F:llä oli töiden lisäksi viime viikolla sen toisen tason kokkikurssin näyttökokeet.. eli jeee, se on kokki nyt!



AUGURI AMORE!


 F. kyllä jatkaa tuolla toimistolla vissiin ainakin ensi kevään, ja tekee samalla jotain lisäopintoja. (ns. joululomakin kestää tasan tän viikonlopun. Ankea homma, että kaikki noi pyhät osuu viikonlopulle.)

 Luntakin meille tuli, noin tunnin ajan viime viikolla, ja samantienhän se lähti, mutta kerkesin ottaa pari ihan kivaakin kuvaa (jotka jostain syystä blogger kuitenkin kääntää väärinpäin - eli en niitä nyt tähän laita ennenkuin saan ongelman korjattua)
Tällä hetkellä on +16 mittarissa, joten eipä pelkoa että tulisi valkea joulu.

Tällä viikolla olen siivonnut, kokannut.ym. Tänään illalla meille tulee ensin Marco ja Livia syömään, ja sen jälkeen muitakin. Ruokana mm. laatikoita, paisti, paistettu kana ja ruusukaalit ala' Nigella. Jälkkäriksi porkkanakakkua :) Lisäksi vieraiden lisääntyessä lohipiirakkaa. Oishan tässä vielä aika runsaasti tekemistä.. 
 Koitan napsia jotain kuvia, ja nyt päivittää blogiakin aktiivisemmin kun kouluhommat on tältä vuodelta pulkassa.  

EDIT: 


venerdì 3 dicembre 2010

Stressiä pukkaa...

Kun yhden kirjoitushomman saa valmiiksi, on seuraavat kolme jo jonossa.. 
Yleinen stressi ja v*tutus. PMS. Paha mieli siitä että en ehdi nähdä ketään tai viettää stressitöntä aikaa kenenkään kanssa. Loppumattomat pienet vastoinkäymiset. Painajaisia presentaatioista ja lopputyösuunnitelmista. Palautettava 250 euroa apurahoja maksuvirheen takia. Nyt kun vielä näyttää siltä, että joudun mun lentojenkin takia stressailemaan. Pääsenköhän ensi perjantaina ilmaan ollenkaan kun Finnairilaiset ei tunnu saavan sopua aikaseksi millään (Kylläpä kannatti panostaa ja ottaa kotimaiselta lennot)

Että tämmöset fiilikset.

Mutta onneksi kun ketutus on pahimillaan voin aina kurkata tätä. Ketä ei alkais hymyilyttää näin suloinen naama? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...