lunedì 13 settembre 2010

voja de lavorà sartame addosso

Harmittaa etten ole ehtinyt/jaksanut/viitsinyt mitään oikein päivittää, mutta kun aika paljon tulisi nyt vaan valivalia ja muuta nihkeetä, niin ehkä on parempikin että on nyt jäänyt vähän vähemmälle. 
Suomessa ollaan ja kurssitkin vielä tässä vaiheessa vaikuttavat kiinnostavilta. Paluu yleisesti oli kuitenkin valitettavan nahkea. Tukijoukoille kiitos.
Lopputyöaiheen tarvisin jo tietää research methods kurssille, joten nyt on kovasti se mietinnässä. Miten yhdistän Italian/Europan Unionin /Kansainväliset suhteet johonkin business aiheeseen (eg.marketing/promotion/advertisement)

Berlusconi affecting Italy’s brand image? (nojuu, vaikkei Berlusca oliskaan jo ihan cliché, niin ehkä kuitenkin tekisin jotain tutkimusta liittyen johonkin muuhun. Emma Boninokin muuten kiinnostaisi. )

Nyt pitäis jatkaa ton International political economy-kirjan tutkintaa.. Motivaatio missä oot?

giovedì 9 settembre 2010

Hauskaakin oli

Vietimme viikko sitten  torstaina porukalla Livian luona iltaa, ja meidät oli pyydetty laittamaan "Indian inspired" ruokaa.. (lähinnä siis mausteet ja muut tuttuja niiltä nurkilta, autenttisuudesta emme mene takuuseen)

Kana Madras-curry Gordon Ramsayn ohjetta sovelten (meillä oli lisänä ainakin yksi kookosmaitotölkki) oli tosi hyvää ja sitä suosittelen lämpimästi. Chicken madras on tuttu vissiinkin Lontoon intialaisista ravintoloista.
Myös linssicurry oli ihanaa, mutta se valmistui ilman minkäänlaista reseptiä, soveltaen.
Ns. naan-leipääkin meillä oli, mutta pannussa paistettuna. Kun gheen (burro chiarificato/kirkastettu voi) kanssa ne paistoi, niin  hyvää oli, tietysti. 

Intian matkaajatkin olivat jopa sitä mieltä että homma toimi ;)

mercoledì 8 settembre 2010

Beautiful blogger ja 7 asiaa minusta

 Sain tämän ihanan tunnustuksen (kera haasteen) jopa kahdelta eri bloggajalta, nimittäin täältä ja täältä.   Kiitos kovasti!

Nyt ehdin vasta tähän reagoimaan, on nimittäin ollut todella paljon hommaa viime päivinä..





7 asiaa minusta..

  • Vaikka tällä hetkellä päässä onkin oma väri, on minulla ollut kirkkaan blondin, perusruskean ja oranssin lisäksi (kestovärillä) värjätyt sekä pinkit, että kirkkaan turkoosit hiukset. 
  • Luen aina selosteet, vinkit ja varsinkin ns. tuotekuvailut ruokapakettien kyljestä. Usein ääneen..  Kiinnitin asiaan huomiota vasta kun F. alkoi joskus naureskelemaan ettei tunne ketään muuta joka olisi yhtä kiinnostunut pakkaumerkinnöistä (ja yhtä innokas jakamaan näitä kuvailuja muille)  Haluaisin tämmöisen t-paidan ;)
  • Olen kova stressaamaan ja ahdistumaan, ja suureksi harmikseni tämä aiheuttaa myös fyysisiä oireiluja. En pysty nukkumaan, voin pahoin, hengitysvaikeuksia. tms Tämä tulee esille (minulle) suurten elämäntilannemuutosten/vaihteluiden aiheuttamana (Esim. NYT!)
  • Vaikka opiskelen kaupallista-alaa, en osaa kuvitella itseäni "tekemässä tuottoa" jollekin isolle firmalle. Lähellä sydäntäni olisi joku kansainvälinen yhteistyö, esim. koulutuksen parantamiseen liittyvä juttu. Hyvin todennäköisesti tulen työskentelemään jossain non-profit organisaatiossa.
  • Olen pro-EU.
  •  Tarvitsen paljon läheisyyttä, ja olen sitä mieltä että muutkin tarvivat. Ystäviä saa ja pitää voida halailla. Mikään ei ole niin ihanaa kuin nukkua toisen kanssa. Myös kehuminen ja toisen huomioiminen sanoin on minulle tärkeää. eli miehen pitää sekä puhua että pussata. Amooooreee, ho bisogno delle tue coccole! 
  • Olen kauniisti sanottuna suurpiirteinen, mitä tulee kodin siisteyteen. Minä olen se kenen tavarat on aina pitkin kämppää.. ja F. siivoaa ja nalkuttaa.. Kuitenkin sekä tiskaan että pyykkään suht mielelläni.
---------------

Mahtavia blogeja on vaikka kuinka ja paljon mutta laitetaan tunnustus eteenpäin muutamille bloggareille, jotka tulivat mulle heti mieleen kun tän sain vastaan:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...