giovedì 27 maggio 2010

Italiasera 9: esittele italiaano

En halunnut "esitellà" nàyttelijòità tai laulajia, kun ihanaa Maxiakin on jo tààllà hehkutettu, joten aika loogisesti esittelen oman italialaiseni (Kuten mm. Sirukin)

Filippo Otello Alessandro 

Filippo on syntynyt ja kasvanut Roomassa, làhes koko elàmànsà Flaminion kaupunginosassa. 
Flaminiossa asuvat vielà àiti Giulia, miehensà Pierandrean, F:n 17-vuotiaan pikkuveljen Edoardon (Dodo/Edo) ja kolmen kissan kanssa.  Isà Claudio, asuu Danielan kanssa Rooman pohjoispuolella, làhellà asuvat myòs isovanhemmat ja isàn veli perheineen.  

F., mamma ja Edo.

Liceo Classicon - eli klassinen lukio jossa ns. pààaineina mm. latina & vanha kreikka, matematiikka, historia ja filosofia -  jàlkeen F. aloitti arkkitehtuuriopinnot La Sapienzan yliopistossa, mutta neljànnen vuoden puolivàlissà, opistoihinsa tàysin kyllàstyneenà pààtti aloittaa ravintola-alan opinnot. Nyt, huomattavasti tyytyvàisempànà, on suorittanut ensimmàisen tason kokkikurssin,  vaikka onkin tàllà hetkellà pààtoimisesti toimistolla tòissà. Elokuun lopussa jatkuu 2-tason kokkikurssi. Arkkitehtiopintojen mahdollisesta jatkumisesta ei tiedà vielà kukaan, yliopistolla F. on kuitenkin vielà kirjoilla.... 

F. rakastaa ruokaa ja juomaa (tàmà on meille molemmille aika kova juttu..), matkustamista (haluaisi kovasti patikoimaan Peruun, ja muutenkin kiertàmààn etelà-Amerikkaa), musiikkia (60', 70', 80' rock), elokuvia (tàllà hetkellà suosiossa mm. Werner Herzogin ja Kubrickin elokuvat) ja urheilua (erityisesti jalkapalloa ja tennistà, joita on molempia harrastanut ihan tosissaankin nilkkavammaan asti.)  


Triviaa:
Pituus 185cm
Lempinimet: Filo, Fil
Lempiohjelma:  Simpsonit
Lempijoukkue: S.S. Lazio
Lempinumero: 8
Lempivàri: Punainen
"Mancino" eli vasenkàtinen, ja horoskoopiltaan kalat (kuten minàkin) 
2 tatuointia 
Lapsuuden unelma-ammatti:  WWE-showpainija (idoli: Hulk Hogan)

"Tàydellinen ateria": Primona Gnocchi di patate,  secondona paistetut perunat ja nonnan cotolette di vitello (paneroidut ja rapeaksi paistetut ohuet vasikanpihvit) ja jàlkkàriksi juustoja&hilloa tai sacher-kakkua.


Rakastaa autoja: 
Sai 18-vuotiaana, lapsesta asti toivomansa ja kovasti rakastamansa punaisen "maggiolinon", elikkàs kuplan, mutta auto ei ole toiminut putkeen paria viikkoa kauempaa (lukuisista korjausyrityksistà huolimatta)

Hemmetin vaikea, mutta erittain rakastettava!


6 commenti:

  1. Pitäisköhän esitellä oma italiano?

    RispondiElimina
  2. Hahaa, nää on niin hauskoja! Tekee mieli esitellä oma bf, vaikkei se italiaano olekaan!

    RispondiElimina
  3. hauska!

    me ollaan v:n kanssa seukattu 9 vuotta, mutta ma en tietaisi siita puoliakaan noista triviosta :D Mutta sen tiedan etta myos sen lapsuudenidoli oli hulk, ja siina kampassa jossa ma ekana kavin oli jopa vessan seinassa sen kuva (toivon kuitenkin etta oma lapsi kehittaa jokseenkin tervehenkisempia idoleita).

    RispondiElimina
  4. Kiva postaus. Ihanan pitkà italiano sulla :)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...